Základní škola Rosice, příspěvková organizace
Rosice
Drobečková navigace

Aktuality > Přijetí žáků do 1. tříd 2022

Přijetí žáků do 1. tříd 2022



Ve dnech 4. a 5. dubna 2022 proběhl zápis dětí do 1. tříd. Zápis se mohl uskutečnit po dvou letech prezenčně, takže si to všichni zúčastnění maximálně užili.

Celkem bylo do 1. tříd zapsáno 32 chlapců a 36 dívek. Současně ještě probíhá řízení o odkladu školní docházky, které se týká devatenácti dětí. Rodiče některých dětí se budou domlouvat na náhradním termínu zápisu.

V úterý 3. 5. v 16 hodin je naplánovaná schůzka s rodiči žáků, kteří jsou přijati do základní školy – viz příloha, na které si rodiče převezmou rozhodnutí o přijetí a bude také prostor pro zodpovězení otázek, které vás zajímají. Bohužel, při pondělním zápisu do 1. tříd, byla rozdána pozvánka, na které byly uvedeny chybně dny našich setkání. Za nepřesnost se omlouvám a v další příloze přikládám správné znění pozvánky. Děkuji za pochopení.

Velmi se na naše budoucí prvňáčky těšíme a děkujeme za spolupráci kolegyním z mateřské školky, rodičům za hladký průběh zápisů a také Radě města Rosice, která na svém zasedání schválila každému našemu prvňáčkovi příspěvek na pomůcky ve výšce 1000 Kč na žáka.

 

Přílohy:

web zápis.jpg