Základní škola Rosice, příspěvková organizace
Rosice
Drobečková navigace

Aktuality > McDonald's cup

McDonald's cup



Datum konání:
25.4.2014

V pátek 25. dubna se zúčastnil tým ZŠ Rosice ve složení Dominik Brim, Lukáš Brunclík, Ondřej Falout, Jan Franěk, Patrik Jelen, Petr Klíma, Kryštof Kocman, Daniel Košec, Ondřej Masný, Tadeáš Vladík (ročníky 2004, 2005 a 2006) okrskového kola fotbalové soutěže McDonald's Cup.

Zápasy se odehrály na hřišti s umělou travou v areálu Čechie Zastávka, zúčastnilo se 5 týmů - ZŠ Rosice, ZŠ Střelice. ZŠ Zastávka, ZŠ Zbraslav a ZŠ Zbýšov. Hrálo se systémem každý s každým, hrací čas 1x15 minut, počet hráčů 5+1.

Do turnaje jsme vstoupili poměrně rozpačitě a první zápas s domácím mužstvem jsme prohráli těsným rozdílem 1:0. Náš postup turnajem pak pokračoval remízou 1:1 s mužstvem Střelic a vítězstvím nad ZŠ Zbraslav v poměru 2:0. V závěrečném zápase jsme se s působením v turnaji rozloučili pěkným herním výkonem, který bohužel nebyl korunován vítězstvím, jenž by se zajímavě podepsalo na výsledné tabulce. Výsledkem zápasu byla remíza 1:1 s celkovým vítězem turnaje týmem ZŠ Zbýšov, který spolu druhým v pořadí postupuje do okresního kola.

Tabulka - konečné pořadí:

  1.  Zbýšov 10 b.
  2.  Střelice 7b.
  3.  Zastávka 6 b.
  4.  Rosice 5 b.
  5.  Zbraslav 0 b.