Základní škola Rosice, příspěvková organizace
Rosice
Drobečková navigace

Aktuality > Ohlédnutí za Fotbalovým dnem dětí pro ZŠ Rosice

Ohlédnutí za Fotbalovým dnem dětí pro ZŠ Rosice



Datum konání:
7.5.2014

Ve středu 7. května uspořádal fotbalový klub FC Slovan Rosice na stadionu Slovanu 1. ročník Fotbalového dne pro děti ze základní školy v Rosicích. Kromě fotbalových turnajů tříd čekal na žáky i bohatý doprovodný program, kde si mohli vyzkoušet slalom s míčem na čas, překážkovou dráhu, střelbu na přesnost či házení míčkem na přesnost.

 Vítězem turnaje v rámci nejmladší kategorie se stali kluci a holky ze 2. B, v prostřední kategorii zvítězila třída 3. A a mezi nejstaršími byli nejúspěšnější žáci 5. A. O výsledky však tento den v žádném případě nešlo a tak za perfektní výkony a velké nasazení byli sladkostmi odměněni úplně všichni, včetně těch nejšikovnějších a nejrychlejších v dovednostních disciplínách.

 Celý den probíhal pod dohledem trenérů a hráčů Slovanu Rosice a za perfektní organizaci si zaslouží velkou pochvalu. Jelikož se premiérový ročník setkal s velkým ohlasem nejen u dětí, ale i dětí a učitelů, rozhodl se fotbalový klub v této tradici pokračovat a v příštím roce tak uspořádat 2. ročník.

 

Fotogalerii naleznete zde.