Základní škola Rosice, příspěvková organizace
Rosice
Drobečková navigace

Aktuality > Bezplatné antigenní testování občanů v Rosicích

Bezplatné antigenní testování občanů v Rosicích



Datum konání:
1.2.2021

Krizový štáb ORP Rosice dne 26.1.2021 na svém jednání rozhodl o neomezeném termínu pokračování testování v Rosicích dle podmínek a možností laboratoře. Na základě sdělení laboratoře si Vás dovolujeme požádat o maximální šíření informace o možnostech občanů se bezplatně každých 5 dnů otestovat v Rosicích a to zejména u dětí. Poslední výsledky testů a pozitivity u dětí ukazují na skutečnost, že děti jsou nositeli viru ale bez projevů příznaků, čímž přenáší virovou nálož na rodinné příslušníky u kterých se dřív nebo později pozitivita projeví také.

Bezplatné antigenní testování občanů v Rosicích na zámku.

Každé Pondělí + Čtvrtek vždy od 17:00 do 19:00 hod.

Rezervační portál na další týden je otevírán nejméně týden dopředu. Testování provádí výjezdová skupina Cytogenetické laboratoře Brno, s.r.o. Podmínkou pro zájemce je registrace v rezervačním systému Covid Vysočina (viz. odkaz níže).

JSTE-LI ZAREGISTROVÁNI, STAČÍ PRO OPAKOVANÉ TESTOVÁNÍ (bezplatně po 5 dnech) se přihlásit svým loginem a zvolit tlačítko objednat.

Nově se registrující:

  1. zaregistrovat se zavčas do rezervačního systému, včetně zadání ověřovacího kódu, který přijde do SMS a dokončit tak objednávku času - viz odkaz níže
  2. přijít na čas = omezení kontaktu s ostatními, udržování vzdálenosti dle instrukcí úřadu, vlastní vyšetření zabere 1 min vašeho času,
  3. kdo je již v systému rezervovaný, zvolí ve svém profilu tlačítko nový odběr pro svoji nebo jinou osobu a provede objednávku.

ODKAZ PRO REGISTRACI A VÝBĚR TERMÍNU:

https://odbery.kr-vysocina.cz/objednat-odber-krok1/?metoda=RAPID_ANTIGEN&mesic=2021-01&misto=29&organizace=91