Základní škola Rosice, příspěvková organizace
Rosice
Drobečková navigace

Aktuality > Informace k organizaci výuky od 4. ledna 2021

Informace k organizaci výuky od 4. ledna 2021



Datum konání:
4.1.2021

Vážení rodiče, milí žáci.

Od pondělí 4. ledna 2021 za předpokladu, že nedojde ke změně stávajících podmínek výuky stanovených v rámci protiepidemiologických opatření, by měli žáci  do školy chodit následujícím způsobem:
  • První stupeň a všichni žáci 9. tříd by měl pokračovat ve výuce dle rozvrhu hodin platného před uzavřením škol tak, jak tomu bylo v měsíci prosinci 2020, nic by se pro ně nemělo měnit.
  • Žáci 6., 7. a 8. ročníku by měli do školy dále docházet k prezenční výuce v rotačním režimu. Pro žáky ZŠ Rosice to znamená konkrétně, že:
    • Od 4. 1. do 8. 1. se budou prezenčně (ve škole) vzdělávat žáci třídy 6. B, 6. C, 8. A, 8. B a 8. C podle rozvrhu hodin platného před uzavřením škol. Distančně bude v tomto týdnu probíhat výuka pro žáky třídy 6. A, 7. A, 7. B a 7. C.
    • Od 11. 1. do 15. 1. se budou prezenčně (ve škole) vzdělávat třídy 6. A, 7. A, 7. B a 7. C Distančně bude výuka probíhat pro třídy 6. B, 6. C, 8. A, 8. B a 8. C.
    • Výuka se bude v tomto režimu střídat opět po týdnech. 

Pokud nastanou změny spojené s vývojem situace, které by měly tento systém výuky  měnit, budeme vás neprodleně informovat na webových stránkách školy a na školním facebooku.

 vanoce-01.png

Nezapomeňme však, že se kvapem se blíží čas Vánoc a konec roku. Nevadí, že Vánoce asi zase nebudou bílé, všechny nás čeká čas volna a odpočinku, dárků, vánočních stromečků a nezapomenutelných chvil se svými blízkými. K těmto okamžikům přejí všichni zaměstnanci naší školy co nejvíce pohody a do nového roku 2021 hodně štěstí a zdraví.